Entreprenør i Slangerup

Nedenfor kan du se Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed ApS’ ydelser. Vi har mange års erfaring at trække på, hvorfor vi er det oplagte valg, hvis du ønsker en sikker og strømlignet løsning. 

Anlægsarbejde, kloakmester, vognmandskørsel, maskinudlejning og snerydning

Hos Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed løser vi mange forskellige former for entrepriseopgaver. Vi har mere end 30 års erfaring i anlægsbranchen, så med os får du den seriøse og solide sparringspartner. 

Vores erfaring er din sikkerhed for solidt og trygt arbejde. Vi er behjælpelige fra a-z. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. 

Vi udfører:

01.

Anlægsarbejde

Vi udfører alle former for anlægsarbejde, og har stor erfaring og kompetance indenfor området. Alle former for belægningsarbejder feks. fliser, brolægning, grusbelægning og asfaltarbejder, trapper, støttemure, kantstensarbejder i både beton og granitmaterialer opsætning af træhegn, låger, trådgårde og solsejl. 

Legepladser herunder levering af certificeret faldunderlag. Rydning og udgravninger af enhver art feks. mindre vejanlæg, indkørsler, grundudgravning etc. Grønt arbejde, plantning og vedligehold af alt det grønne, samt renhold i haver, boligområder etc.

02.

Autoriseret kloakmester

Vi udfører alle former for kloakarbejde. Vi er autoriserede kloakmestre og har gennem årene haft mange forskellige opgaver med nyanlæg, renoveringer/omforandringer i stort og småt. Vi er aut. Kessel højtvandslukkemontør og servicevirksomhed samt rottespærremontør.

Vi er tilknyttet Byggeriets Kvalitetskontrol og medlem af Dansk Byggeri/Danske Kloakmestre Vi har bred erfaring i rottesager og er aut. rottebekæmpere.

03.

Vognmandskørsel

Kørsel med lastbil ,tippelad og kranarbejde samt påhængsvogn. Levering af alle former for sten, grus og jord.  Bortkørsel af træ, beton, asfalt og byggeaffald til godkendte modtageanlæg.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejde med vognmandskørsel, er du velkommen til at henvende dig i dag.

04.

Maskinudlejning og snerydning

Hovedsagelig med fører, Vi råder over en alsidig maskinpark indenfor mindre maskiner og udstyr og har bred erfaring i udførsel af grave og maskinarbejde. 

Vi udfører snerydning og saltning med feje/plovudstyrede maskiner med speciale i stier, p-områder og adgangsveje I boligselskaber / foreninger. Vi rydder også indgangspartier, trapper etc.manuelt.

Har du et projekt vi kan hjælpe dig med?

Hos Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed løser vi mange forskellige former for entrepriseopgaver. Vi har mere end 30 års erfaring i anlægsbranchen, så med os får du den seriøse og solide sparringspartner.