Entreprenørfirma i Slangerup

Vores vision er at forblive en fortrukken partner, samt at skabe tilfredse tilbagevende kunder. 

Vores entreprenørfirma i Slangerup har over 30 år erfaring

Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed er stiftet i 1982 af Morten Kølle og drevet frem til 1987 som enkeltmandsvirksomhed. I 1987 kommer Lars Mathiasen ind som kompagnon og firmaet Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed ApS stiftes 01.10.1987 med 50% ejerskab til hver.

Samme dato købes selskabets ejendom i Slangerup indeholdende kontor, lager og Værkstedsfaciliteter. Efter tilpasninger af bygningen startes mekanikerværksted for lastbiler, varevogne og entreprenørmaskiner op også med reparationer ude i byen (vognmænd, entreprenørmaskiner etc) Firmaet bliver vognmænd og der køres ud over egne materialer vognmandskørsel med op til 3 tip/kranbiler.

Entreprenørdelen udfører i store træk alle former for entreprenør/anlægsopgaver med speciale i renovering af exst.anlæg, Vi er med i renovering af div.forsyningsledninger og udførelse af hovedkloak fra Farum til Bregnerød, firmaet har flere samarbejdspartnere og har i 80/90’erne gang i mange forskellige opgaver, gårdsaneringer ved beboelsesejendomme, flise og asfaltbelægninger, containerpladser og støttemure, herudover kloak og forsyningsledninger med hovedvægt på renoveringer.

Maskinudlejning med fører af store og små entreprenørmaskiner, snerydning med traktorer for Kbh.havn og Herlev Kommune, lastbil med sneplov og snerydning i øvrigt for faste kunder. 

I starten af år 2000 tilpasses Virksomheden, værkstedsaktiviteter skæres kraftigt ned og vi koncentrerer Os om kerneområderne. I årene frem til i dag kører Vi stort set med samme setup og med samme aktivitetsområder. Virksomheden drives som i 1987 stadig af Morten Kølle og Lars Mathiasen.

Entreprenørfirma siden 1982

Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed startede i 1982.

Værksted i Slangerup

Vi har eget stort værksted, som vi har ligget i siden opstart i 1982.

Samarbejdspartnere

Vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere.

Har du et projekt vores entreprenørfirma i Slangerup skal hjælpe dig med?

Hos Kølles Entreprenør & Anlægsvirksomhed løser vi mange forskellige former for entrepriseopgaver. Vi har mere end 30 års erfaring i anlægsbranchen, så med os får du den seriøse og solide sparringspartner.